Archive for March, 2009

seminggu dalam hidupku

Posted: 29th March 2009 by daddy in Uncategorized

banyak nya benda yang berlaku minggu ni.. hari isnin bertolak balik ke kl dari kuching yang semakin best… rasa macam nak transfer balik ke sana je.. ¬†selasa kena bambu oleh dato’ ¬†key es you sebab hilang dari opis hari isnin.. ala dato’.. satu hari je.. takkan la leh lingkup kementerian tu kalo aku takda satu […]

25 pesanan LUQMANUL HAKIM

Posted: 19th March 2009 by daddy in Uncategorized

1. Hai anakku; ketahuilah, sesungguhnya dunia ini bagaikan lautan yang dalam, banyak manusia yang karam ke dalamnya. Bila engkau ingin selamat, agar jangan karam, layarilah lautan itu dengan SAMPAN yang bernama TAKWA, ISInya ialah IMAN dan LAYARnya adalah TAWAKKAL kepada ALLAH. 2. Orang – orang yang sentiasa menyediakan dirinya untuk menerima nasihat, maka dirinya akan […]

pirates umo 6 bulan

Posted: 17th March 2009 by daddy in picto

ni gambar spesel.. masa umo 6 bulan.. ngeh ngeh ngeh… amacam? kah kah kah…

ini lah aku…

Posted: 16th March 2009 by daddy in picto

masa aku balik kuching hari tu, terjumpa gambar-gambar ni.. huhu.. tak ingat la tahun bape, tapi macam menarik.. ehehehe sila lah komen!

Posted: 5th March 2009 by daddy in Uncategorized

BELUM ADA MASA ATAU KEKUATAN UNTUK HAPDET.. SOWIE…