Archive for May, 2010

I Love Daddy!

Posted: 26th May 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini, picto

Mummy hantar gambar ni a few days ago.. sangatlah chumel hokkeiii.. daddy loike!

FF (Bukan Fara Fauzana)

Posted: 20th May 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini

Daddy sekarang sudah sah menjadi ahli FF! Daddy termakan pujuk rayu kawan daddy yang telah mentransformasikan badannya kepada badan ketul-ketul. tapi daddy tidak lah hendak mengetulkan badan daddy, cuma nak kurangkan berat dan keep fit. Alasannya? daddy mau hidup lama untuk keluarga daddy. wahahaha.. chaiyuk chaiyukk so sekarang ini daddy akan cuba meluangkan banyak masa […]

Daddy Cuti Sakit

Posted: 10th May 2010 by daddy in hari ini, tragedi

BP : 136/81 HB : 126 per minute. CUTI!

Tetap Di Sini

Posted: 7th May 2010 by daddy in Uncategorized

Daddy takda la minat sangat YBhg Dato’ ni. Dulu yer la, zaman lagu dia sedap2. ┬áskarang no komen lah… antara lagu yang paling sedap adalah lagu ni… ********************************* ==Tetap Di Sini== Berlalu detik waktu Saksikan peristiwa pilu Walau pedih jiwaku Sesaat pun takkan ku undur Kerana diri ini Milik jiwa suci Tak bisa ku ganti […]

Scene Amani paling comel…..

Posted: 7th May 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini, picto

Mia Sara

Posted: 7th May 2010 by daddy in Uncategorized

Daddy Canggih

Posted: 4th May 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini, picto

Daddy berlepas ke keybee pada hari jumaat lepas, dengan ehsan keyesyu yang meminjamkan kenderaan nya untuk daddy mencapai impian terbang ke langit. sungguh gembira bila dapat bertemu anak daddy dan mummy nya. upacara cukur jambul selamat diadakan pada pagi sabtu tu, dengan adat yang agak sedikit berlainan daripada apa yang diamalkan di wilayah asal daddy. […]