Archive for April, 2010

Selamat Datang

Posted: 30th April 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini

Wah, daddy berjaya sedikit sebanyak mengusahakan blog ni.. ni sebagai menyahut cabaran Cik Norfa yang cabar daddy beli domain.. daddy siap beli hosting skali.. sape nak tompang, bgtau je lah… ahhahaha… oh, daddy can be reached at daddy@enchesani.com. hari ni daddy busy sket dengan kerja-kerja opis ni.. so, kalau daddy ada masa terluang, daddy akan […]

Mencari Jodoh

Posted: 28th April 2010 by daddy in hari ini, picto, tragedi

terjumpa plak gambar ni. syabas la makcik, makcik memang hebat…. memang berani… chaiyukkkk…

Daddy gelak sorang-sorang…

Posted: 28th April 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini, picto, tragedi

tidak! daddy belom hilang akal.. daddy saja main-main option translate page yang google chrome ada ni… dan ini lah hasilnya bila daddy translate blog daddy ke bahasa indon…. wahahahahahaha…..

Anak Daddy lagi….

Posted: 28th April 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini, kawan-kawan, picto

daddy nak letak gambar anak daddy plak… ni percubaan dia untuk gelak (ikut kata mummy dia) semalam opis daddy wat jamuan perpisahan sorang staff yang bertukar ke Bahagian lain. Rupanya daddy pon dapat adiah daripada opis daddy, hadiah untuk anak daddy…. huhuhu…..

Daddy sakit perut…

Posted: 26th April 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini, tragedi

yeah.. hari ni nak mulakan dengan gambar anak daddy yang satu ni.. gambar yang jadi peberet daddy.. cemane? comel x? geram tul bila dia wat mulut mcm tu.. hehehe… eeee…. nak cubit pipi!!! hari ni daddy bangun awal.. daddy kena attend satu majlis yang dirasmikan oleh tipiem kat kl. disebabkan majlis tu start pukul 9 […]

Daddy- hari ini…

Posted: 21st April 2010 by daddy in Anak Daddy!, hari ini

bengang tull daddy dengan wordpress ni.. daddy nak add nuffnang kat blog daddy ni. dah berbulan-bulan dah lamanya… tapi sampai skarang daddy tak jumpa lagi tool utk edit script ni.. adoii… kang daddy tukar balik ke blogspot kang… hari ni daddy ngan mak daddy pegi bershopping.. takda la sakan mana pon, cuma sempat la jugak […]

Cerita Daddy Hari Ini..

Posted: 19th April 2010 by daddy in Uncategorized

anak daddy masuk spital hari jumaat minggu lepas… kena jaundice.. kesian anak daddy.. terpaksa bermalam sorang2 ditemani oleh nurse yang cun!! takpe, lenkali daddy temankan bersama-sama nurse tu.. hahahaha… tapi syukur alhamdulillah, selepas dua malam di hospital, anak daddy dah boleh keluar… kuningnya dah surut sket.. dah jadi kaler cekelat kemerahan dah.. ┬ákaler normal la […]

Lil prince

Posted: 14th April 2010 by daddy in Uncategorized

I’m presenting, to the best of the world, my prince, Nik Irfan Abdul Rahman bin Mohamad Sani! D.O.B: 12 April 2010 T.O.B: 10.28 am P.O.B: Hospital Pakar Perdana, Kota Bharu This is our pride! Our joy! Our happiness! God bless us all!

Little Updates on Her and Him

Posted: 11th April 2010 by daddy in Uncategorized

arrived at KB yesterday. oh boy, the whether here is hot! some updates on my wife: 1. dilated of about 1 cm today. doc suruh dia balik umah dulu. kalo air dah pecah or rasa sakit selang 10 minit, quickly rush to the hosp. 2. mungkin akan deliver before 14 hb. paling lama pon seminggu. […]