Hye Daddy, Mummy and Anak Daddy

Posted: 29th June 2010 by daddy in Anak Daddy!, Erin, hari ini, picto, tragedi

Hokkei.. hari ni 29 jun.. hokkei.. dah lebih sebulan daddy tak hapdet.. tp daddy busy hokkei…

anak daddy dah balik sini dah.. hmm.. cemane boleh dikatakan ‘balik sini’? sedangkan dia lahir di keybee.. mungkin sebab dia dibuat dan diproses di sini kot.. hahahaha…

kete daddy eksiden sehari sebelum wesak hari tu. daddy on the way balik ke keybee time tu.. dengan tidak semena-mena ada kete saga lama langgar depan kete daddy. sedey woo sebab tu la first time kete tu eksiden.

so terpaksa la kete daddy bermalam di bengkel hari tu. bukan hari tu je, sampai hari ni kete tu dok bengkel lg.. dah sebulan lebih dah.. dah nak masuk bulan 7 dah…

balik dari keybee, daddy terus ke keykey dan sandakan. ada keje di sana. ni la first time daddy dapat keluar opis semenjak dipatpulohlapankan oleh jepeeyeay ni.. ┬ásebelum ni nak keluar, tp asyik kena kensel oleh keyesyu je.. 5 hari daddy kat sana, daddy terus melayang ke keybee utk bawak mummy n anak daddy balik ke eskey.. best giler bila umah tu dah ada tangisan baby.. lama dah tunggu saat mcm tu…

daddy ke keysi-h n sibu lepas tu. pon 5 hari gak. lepas balik dari sana baru lah daddy dapat setelkan documentation pasal kete daddy yang tersadai tu.. dua hari lepas call tokei tu suh cat seluruh kete. so dalam seminggu lebih lagi baru la anak daddy dapat tengok kete daddy tu..

anak daddy skarang makin galak dengan senyuman dan ketawa kecilnya. dah pandai merajuk bila tak diberi perhatian. dah pandai mengadu kat daddy petang-petang bila daddy balik keje. memang best pengalaman tu. korang yang tak kawen lagi, cepat2 la kawen…

  1. ahkon says:

    chomel lah dia!!!!!!!!!!!!!!!

  2. daddy says:

    ahkon, mari lah datang ke rumah…

  3. cik cacah says:

    comelnya la… rindulah! cepatlah besar sikit nanti boleh cikcah dukung2 dan peluk2!!!